Over Gaele

Wie is Gaele?

Bij Gaele houden we het graag simpel. Je ziet het al aan onze naam: GAs en ELEktriciteit

Gaele is een ontzorgingsplatform. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar goedkope energie. Gaele doet jou een voorstel en je hebt 14 dagen om die te weigeren.
Regel je toch liever alles zelf? Geen probleem, ook dit is mogelijk. Wijzig jouw keuze op jouw persoonlijke profielpagina.


Benieuwd waarom Gaele opteert voor een automatische overschakeling?
Gaele staat voor totale ontzorging. Wij houden de energiemarkt in het oog en analyseren deze voor jou en dit volledig kosteloos. Wij zullen jou voor iedere contractwijziging verwittigen. Er is absoluut geen verplichting om van leverancier te veranderen. Je hebt 14 dagen tijd om ons te laten weten dat je niet wenst in te gaan op het voorstel. Vind je het voorstel wel interessant, dan zal deze na 14 dagen automatisch gevalideerd worden. Zo hoef jij niet langer elk jaar, 2 maanden voor het eind van jouw contract, na te gaan of het voordelige tarief waarvan je genoot nog wel de interessantste optie op de markt is.

Het grote aantal “slapende klanten” die jaren bij dezelfde leverancier blijven bewijst dat zoiets zeker zijn vruchten kan afwerpen. Net daarom is Gaele ontworpen: Om jou te dienen. Betaal niet teveel omdat het “makkelijker” is en laat het beheren aan ons over, zonder enige kosten!

Hoe werkt het?

  • Registreer je online bij Gaele.
  • Wij gaan in 1-2-3 voor jou op zoek naar een goedkope energieleverancier.
  • Je krijgt van ons een e-mail met een interessant voorstel voor goedkope energie op lange termijn.
  • Wij regelen je overstap naar levenslange goedkope energie van A tot Z. Nooit meer stilzwijgend verlengd.
  • Jij beslist zelf hoelang je bij Gaele blijft.
  • Op elk moment kan je je uitschrijven om onze diensten stop te zetten.

Waarom registreren bij Gaele?

Zorgeloze leverancierswissel

Milieubewuste keuzes

Nooit meer stilzwijgend verlengd

Wist je dat …

Betaal niet teveel omdat het “makkelijker” is en laat het beheren aan ons over, zonder enige kosten! Schrijf je snel in:

Aanhef *