Blog

Waarom is Gaele voor jou voordelig?

De energiemarkt is complex. Er bestaan zo veel initiatieven, allerhande vergelijkingstools en energieleveranciers. In het hele energielandschap is er maar één partij die je een ideaalvoorstel doet. En dat is Gaele. Waarom is dat nu voordelig voor jou?

Wat als je je beste vrienden kon belonen met 200 eclairs?

Want met Gaele bespaar je op je energiefactuur, waardoor je een extraatje kunt geven aan je familie of vrienden. Registreer je in 5 minuten en betaal nooit meer te veel voor je gas en elektriciteit.

De slimme meter: pro’s en cons

Sinds juli 2019 worden alle analoge meters vervangen door digitale of slimme meters. De bedoeling van die nieuwe meter is om het net beter te beheren. Jij krijgt bovendien een beter zicht op je eigen verbruik. Maar wat is dat nu zo’n slimme meter? En wat zijn de voor- en nadelen? Lees verder, we geven je graag antwoord op je vragen.

Welk type energieconsument ben jij?

De energiemarkt is complex en ondoorzichtig. Je wordt vrijwel dagelijks geconfronteerd met honderden tarieven van tientallen leveranciers. Gas en elektriciteit, piek en dal, vast of variabel … Een ondoordringbaar kluwen. Maar hoe maak je in die chaos de beste keuze? Wij vertellen je niet alleen hoe, maar vertellen je ook waarom die aanpak bij je past. 2019 was een recordjaar: de VREG stelde vast dat 20,5% van de gezinnen van elektriciteitsleverancier en 22,6% van gasleverancier veranderde. Wat is hier de zeer verrassende conclusie? Bijna 80% van de gezinnen verandert niet van leverancier alhoewel we allemaal weten dat dit een forse besparing kan opleveren. Vandaar het advies: ken jezelf. Tot welke consumentengroep behoor je en hoe ga je daarmee om?

Wat als je 100 minuten extra in de zetel kon liggen?

Kiezen voor Gaele betekent nooit meer zelf te moeten wisselen van energieleverancier. Nooit meer te veel betalen op je energiefactuur.

Wie is Gaele en wat doen we?

Vergeet op zoek gaan naar goedkope gas en elektriciteit en eindeloos vergelijken. Gaele doet het voor jou! We nemen de discussie met je energieleverancier elke dag van je over, zodat jij altijd zeker bent van de juiste energieprijs. 

Waarom registreren bij Gaele?

Zorgeloze leverancierswissel

Milieubewuste keuzes

Nooit meer stilzwijgend verlengd

Wist je dat …

Betaal niet teveel omdat het “makkelijker” is en laat het beheren aan ons over, zonder enige kosten! Schrijf je snel in:

Aanhef *